Daffs singel Glitterpojke, en låt med ett viktigt budskap – alla människors rätt att vara som de är. I videon medverkar en rad kändisar som också ställer sig bakom budskapet, bland annat Miriam Bryant, Manfred Erlandsson och Molly Pettersson Hammar. Pengar från låten skänks till RFSL:s arbete för att hjälpa hbtq-personer i utsatta länder.

– Glitterpojke kom till en dag när jag blev så trött på att folk kollade snett och pratade skit så fort man stack ut lite ur mängden. Alla människor ska ha rätt att vara som de är! Med låten vill jag rikta uppmärksamhet mot förtrycket av hbtq-personer. Till exempel är det i 76 av världens 200 länder förbjudet med homosexualitet och i åtta länder är det belagt med dödsstraff. Det känns extremt viktigt att göra något och skapa debatt i en fråga som samhället har glömt bort, säger Daff Kjellström.

Glitterpojke är skriven av Daff och hans rumskompis Rasmus Flyckt, sångare i popgruppen Urban Cone. I videon till Glitterpojke syns flertalet kändisar, bland annat Miriam Bryant, Manfred Erlandsson och Molly Pettersson Hammar.

Merparten av vinsten från streamingintäkterna skänks till RFSL:s arbete med att hjälpa hbtq-personer i utsatta länder.

Se videon här: https://www.youtube.com/watch?v=W96Xr-xcMjI